Energimærker for store ejendomme er som udgangspunkt gyldige i 10 år. Er der i energimærket forslag om varmebesparelser på mere end 5% med en tilbagebetalingstid på mindre end 10 år, nedsættes gyldigheden til 7 år. Dette er for at motivere til at gennemføre forslag med en god rentabilitet.

Frem til 2010 var gyldigheden kun 5 år, men er sidenhen blevet forlænget til 7 år. Dette er med tilbagevirkende kraft. Hvis der fremgår en gyldighedsperiode på dit energimærke på 5 år, så kan du lægget yderligere 2 år til.

Fornyelse af energimærke

Når et eksisterende energimærke skal fornys, tager vi udgangspunkt i det tidligere udarbejdede energimærke. Vi har adgang til alle energimærker samt bagvedliggende data. Dette spare en del arbejde omkring opmåling og registrering af ejendommen, og det kan derfor forventes, at en fornyelse af energimærket er billigere end ejendommens første energimærke.

Ved en fornyet energimærkning kræves dog stadig, at der foretages en bygningsgennemgang. Det er vigtigt at en repræsentant for ejendommen er bekendt med eventuelle ændringer der er foretaget siden sidste energimærkning. Særligt når det kommer til lukkede konstruktioner som hulmure, etageadskillelser, skunke og tage, har energikonsulenten vanskeligt ved at vurdere omfang af efterisolering.

Modtag et tilbud på fornyelse af et eksisterende energimærke ved at skrive til os på jdm@jdm-ing.dk eller udfyld vores formular. Er du i tvivl om der allerede findes et energimærke på ejendommen, så slår vi det altid op ved en henvendelse. Du kan i øvrigt selv finde eksisterende energimærker på www.boligejer.dk.


Modtag energimærketilbud

 

Ved fornyelse af energimærke tages udgangspunkt i tidligere energimærkning

Ved fornyelse af energimærke tages udgangspunkt i tidligere energimærkning